Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

José Manuel Torrico renova com a president del Club Petanca La Llagosta

El llagostenc José Manuel Torrico seguirà com a president del Club Petanca La Llagosta i complirà un segon mandat al capdavant de l’entitat de la nostra localitat. El procés electoral del club es va tancar el passat divendres amb l’única candidatura de Torrico, que automàticament va renovar com a president.

La directiva del Club Petanca compta amb un gran nombre de persones amb Jona Ávila, vicepresident; Javier Vegas i Julián Penco, secretaris; Joaquim Martínez i José Torrico, tresorers, i Jaime Santiago, director esportiu. També hi ha com a directius José Estrada i Ángel Ruiz i com a vocals unes setze persones més. “Continuem al capdavant de l’entitat amb les piles carregades perquè la directiva s’ha ampliat i ara ens podrem repartir millor la gran quantitat de tasques del club”, explica José Manuel Torrico, veí de la Llagosta i de 45 anys.

D’entre els projectes del nou mandat hi ha la posada en marxa enguany dels tornejos de 12 hores masculí i femení, a més de donar continuïtat al campionat mixte per la Festa Major. D’entre els objectius, el club vol mantenir el sènior masculí a la Segona Catalana o “intentar fer l’ascens”, assenyala Torrico, que confia també que el sènior masculí B pugui pujar a la Tercera Catalana. Pel que fa al femení, el club intentarà recuperar la Segona Catalana, tot i que el club encara confia que via administrativament es pugui salvar mitjançant la federació catalana si hi ha alguna renúncia.

El club aplega prop d’una setantena de socis i té previst formar un “tercer equip masculí”, diu Joan Ávila, vicepresident, que admet que renova com a directiu “amb molta il·lusió i moltes ganes de seguir treballant per fer més gran el Club Petanca La Llagosta”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies