Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

El CE La Llagosta guanya el partit suspès contra el Lliçà de Vall (1-0)

El CE La Llagosta ha guanyat el partit suspès contra el Lliçà de Vall (1-0) i ha recuperat el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana. L’equip llagostenc ha defensat la mínima avantatge en els últims vuit minuts que s’han disputat.

El partit s’ha reprès al minut 86 amb l’1 a 0 a l’electrònic i amb La Llagosta amb un jugador menys perquè havien expulsat a Adrián Gómez. El gol que havia marcat Alberto Joyera ha estat providencial perquè els tres punts es quedin al camp llagostenc. L’àrbitre ha afegit quatre minuts al temps reglamentari i La Llagosta, amb un jugador menys ha defensat la victòria per la mínima. El Lliçà de Vall ha intentat sense èxit fer l’empat, tot i que ha comptat amb dos serveis de córner amb perill. “Són tres punts importants per recuperar el tercer lloc. Ells s’han dedicat a penjar pilotes, però hem sabut gestionar molt bé aquests vuit minuts de partit”, ha explicat un dels entrenadors, Gabriel Arroyo.

En acabar el partit les dues banquetes s’han vist immerses en una nova picabaralla. Cal recordar que el duel ja s’havia ajornat per una batussa entre els dos equips després de la suspensió d’un gol il·legal del Lliçà de Vall, que va provocar l’ajornament del partit per l’àrbitre. L’equip rival, ja amb els dos conjunts als vestidors, ha demanat la presència dels Mossos d’Esquadra, que han anat fins al camp llagostenc sense registrar cap nou incident entre els dos equips.

La Llagosta recupera el tercer lloc i ara suma 27 punts, un més que el quart, precisament el Lliçà de Vall. Líder és l’Atlètic Polinyà, amb 34 punts, i segon el CF Mollet UE B, amb 33. El pròxim partit de La Llagosta serà dissabte al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt, que és cuer sense punts. Aquest duel suposarà el primer dels llagostencs de la segona volta, a la primera, La Llagosta va golejar l’Atlètic Lliçà d’Amunt, per 6 a 0.

Publicitat

Publicitat

Més notícies