Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Treballada victòria de l’HC Vallag contra el Vilanova Blau (38-31)

Primera victòria de l’any en el segon partit de l’HC Vallag, que va imposar-se dissabte contra el Vilanova Blau, per 38 a 31. L’equip dirigit per Javi Iglsias va haver de posar-se la granota de fer feina per guanyar un duel que no es va decidir fins al tram final.

En la primera part, el Vallag va aconseguir marxar al descans amb dos gols a favor seu, però a la represa el Vilanova Blau va arribar a igualar l’electrònic. Al tram final, el Vallag va millorar defensivament i va continuar amb el bon joc en atac, que li va permetre marxar a l’electrònic amb set gols d’avantatge.

L’HC Vallag puja fins al quart lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb 12 punts, empatat amb el cinquè, el Vendrell. Líder és la Penya Blaugrana Montmeló, amb 20 punts, empatat amb el Sant Andreu de la Barca, i al tercer lloc hi ha el Laietà Argentona, amb 18. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del cuer, el BM Pau Casals, que suma quatre punts. A la primera volta, el Vallag va guanyar clarament, per 33 a 22.

Publicitat

Publicitat

Més notícies