Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

A la venda les entrades per a La casa més petita, de la Companyia Campi qui pugui

Ja estan a la venda les entrades per al proper espectacle de la programació del Centre Cultural de la Llagosta. Es tracta de La casa més petita, la nova obra familiar de la Companyia Campi qui pugui, que es podrà veure el dissabte 4 de febrer a les 18 hores.

La casa més petita és un espectacle original de la companyia navarresa Yarleku Teatro. L’obra, recomanada per a infants majors de sis anys, tracta la incertesa que viuen les nenes i nens refugiats després d’abandonar el seu lloc d’origen, la seva casa, sense saber quin serà el seu destí.

Les entrades es poden comprar per 4,5 euros a la plataforma Entràpolis, fins just abans de començar la funció, i de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Aquesta temporada no hi ha venda d’entrades a taquilla.

Publicitat

Publicitat

Més notícies