Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
Sport Sala – FS Unión Llagostense A

El FS Unión Llagostense ocupa el novè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 14 punts i té un marge de set amb el descens. Demà dissabte, els llagostencs visitaran la pista de l’Sport Sala de Santa Perpètua, que és segon amb 24 punts.

AE Sala 5 Tiana B – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B és segon, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 21 punts, a cinc del líder, el Masnou. El pròxim duel serà demà dissabte a la pista de l’AE Sala 5 Tiana B, que és antepenúltim amb deu punts.

FS Unión Llagostense C – Vilamajor B
El sènior masculí C ocupa el tercer lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 19 punts i demà dissabte rebrà el Vilamajor B, segon amb 22 punts. El duel se celebrarà al CEM El Turó a les 17 h.

Futbol
CE La Llagosta – Lliçà de Vall

El CE La Llagosta és el tercer classificat del grup 12 de la Quarta Catalana amb 24 punts. Aquest cap de setmana té jornada de descans i el pròxim partit serà un duel pendent que es disputarà dimarts a casa contra el Lliçà de Vall, a les 20.30 h. El duel es va suspendre al minut 87 quan l’electrònic era d’1 a 0. El Lliçà de Vall ocupa el cinquè lloc amb 23 punts.

CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias té jornada de descans.

Handbol
HC Vallag – Vilanova Blau
L’HC Vallag ocupa el cinquè lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb deu punts i està a dos de les places d’accés a la fase pel títol. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte, al Pavelló Antonio García Robledo (18 h), contra el Vilanova Blau, que ocupa el vuitè lloc amb vuit punts. Al partit de la primera volta, el Vallag va guanyar a domicili, per 26 a 28.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – Castellet

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 buscarà el primer triomf de la temporada contra el cinquè classificat, el Castellet, que suma sis victòries i quatre derrotes. El duel se celebrarà demà dissabte al CEM El Turó a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies