Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Jordi Ruiz, del Foto-Club, guanya un concurs fotogràfic de les Colles Geganteres de Catalunya

Jordi Ruiz, membre del Foto-Club La Llagosta i veí de la nostra localitat, ha guanyat el primer premi de la 22a edició del Concurs Nacional de Fotografia El fet geganter, que organitza anualment l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya. L’acte de lliurament va tenir lloc el passat 13 de gener a l’espai la Nau Cultura i Tradicions de Sant Feliu de Llobregat.

La imatge guanyadora de Ruiz retrata els gegants de la Colla Gegantera de La Llagosta durant la Trobada Gegantera de Fraga, del 2016. La imatge, amb el nom Posant, mostra els gegants Josepet, Blanqueta, Mariona i Torradeta. “La fotografia va ser durant la cercavila per la localitat de Fraga. Vaig veure que hi havia un arc amb flors. Així que vaig decidir esperar als gegants a què se situessin enmig de l’arc”, explica Jordi Ruiz, que fa més de vint anys que forma part de Foto-Club La Llagosta i és un gran aficionat a la fotografia. “Estic molt content i satisfet per guanyar, era ja la sisena vegada que em presentava en aquest concurs”, diu

El primer premi té una dotació econòmica de 400 euros i la fotografia serà utilitzada per l’Agrupació de Colles Geganters de Catalunya durant el 2023.

Publicitat

Publicitat

Més notícies