Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Carlos Portero, protagonista amb l’Europa de la Tercera Divisió

El llagostenc Carlos Portero està sent un dels jugadors protagonistes de l’històric CE Europa, que milita a la Tercera Divisió RFEF espanyola. L’esportista de la nostra localitat, de tan sols 21 anys, va arribar a l’estiu passat a l’equip barceloní després d’una temporada al Sants, també de la Tercera Divisió. Anteriorment, havia estat al Mollet, el Vilafranca i s’havia format al CF Damm.

L’Europa és un dels aspirants a l’ascens a la Segona RFEF -quarta màxima categoria estatal- i lidera el grup 5 amb autoritat. “L’objectiu és l’ascens a la Segona Divisió RFEF perquè l’any passat l’equip va baixar de categoria. Enguany el club vol recuperar la Segona RFEF i, ara per ara, estem fregant l’excel·lència amb el lideratge de la classificació”, diu Carlos Portero, que destaca com a migcampista i es mostra il·lusionat amb la possibilitat de lluitar per l’ascens.

Carlos Portero no s’ho va pensar massa a l’estiu passat quan l’Europa el va voler fitxar perquè “era una oportunitat per a mi després d’una bona temporada al Sants, també a Tercera. Quan em van trucar ja ho tenia molt clar”, recorda Portero, que ha signat per una temporada, com a mínim. “L’Europa té una plantilla amb jugadors molt contrastats en la categoria, hi ha companys que sumen ja 17 anys en la categoria i quan van començar jo que quasi no havia nascut. M’està costant més per tenir minuts per la competitivitat, però sempre que tinc minuts intento aprofitar-los al màxim, assenyala el llagostenc, que ja ha sumat més d’una desena de partits i, de fet, en l’últim partit de l’equip barceloní va ser l’autor de la victòria de l’Europa al camp del Girona B, per 0 a 1.

L’Europa és líder amb 42 punts amb un marge de vuit punts amb el segon, el Sant Andreu. El primer classificat farà l’ascens directe a la Segona RFEF i del segon al cinquè classificat hauran de superar diverses fases. Aquest cap de setmana l’Europa rebrà diumenge el Vilafranca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies