Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

El Club Esportiu La Llagosta cau al camp del líder, l’Atlètic Polinyà (3-0)

El Club Esportiu La Llagosta va perdre diumenge al camp del líder, l’Atlètic Polinyà, per 3 a 0. L’equip de la nostra localitat va encaixar els tres gols a la segona part, mentre que a la primera el duel va estar molt igualat.

L’equip llagostenc va voler arriscar a la represa per intentar doblegar al líder, però una errada en un refús va propiciar el primer gol local, al minut 54. El cop dur per a la plantilla llagostenca va arribar 11 minuts després amb un gran gol dels locals, en un xut potent. Poc després, per unes queixes des de la banqueta, l’àrbitre va expulsar al llagostenc Ruben Hernández, amb una targeta vermella directa.

La Llagosta va intentar refer-se, però el domini local va provocar una nova errada en un refús, que va suposar el 3 a 0 definitiu, al minut 76. “Volíem donar un cop de puny a la classificació i no ha pogut ser. Queda tota una segona volta per endavant”, assenyala el tècnic Gabriel Arroyo.

Amb la derrota a Polinyà, La Llagosta tanca la primera volta al tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 24 punts. Això sí, té encara un partit pendent que disputarà el pròxim dimarts a casa contra el Lliçà de Vall, a les 20.30 h. El duel es va suspendre al minut 87 quan l’electrònic era d’1 a 0. “Queden per disputar els tres minuts i cinc més per l’afegit, que ja ens ho ha comunicat la federació. Hem de mantenir l’avantatge mínim i fer-ho amb un jugador menys. Guanyar ens aproparia a tres del segon, el Mollet B, i a quatre del líder, l’Atlètic Polinyà”, diu Arroyo. El Lliçà de Vall ocupa el cinquè lloc amb 23 punts.

Aquest cap de setmana La Llagosta té jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies