Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Derrota de l’HC Vallag a la pista del Gavà B (25-24)

L’HC Vallag va perdre diumenge a la pista del Gavà B, per 25 a 24. Aquest era el primer partit de l’any i la primera jornada de la segona volta.

L’equip llagostenc va perdre amb un resultat ajustat a la pista del Baix Llobregat, que suposa la seva sisena derrota de la temporada. L’equip dirigit per Javi Iglesias ocupa el cinquè lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb deu punts i està a dos de les places d’accés a la fase pel títol.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte, al Pavelló Antonio García Robledo (18h), contra el Vilanova Blau, que ocupa el vuitè lloc amb vuit punts. Al partit de la primera volta, el Vallag va guanyar a domicili, per 26 a 28.

Publicitat

Publicitat

Més notícies