Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La Colla Gegantera ja té el calendari d’actes del 2023

La Colla Gegantera de la Llagosta ja té enllestit el calendari d’activitats del 2023. Els gegants de la nostra localitat iniciaran l’any diumenge, dia 22 de gener, amb la seva participació a la Trobada de Sant Vicenç, a Mollet del Vallès. El 12 de febrer, aniran a Pallejà.

La Trobada gegantera de la Llagosta se celebrarà el 26 de març amb la participació de les colles de Benicarló, Calella, Can n’Oriol (Rubí), Manlleu, Mollet del Vallès, Montmeló, Pallejà, Sant Llorenç Savall, Santa Eulàlia de Ronçana i la Llagosta.

Abans del parèntesi per l’estiu, la Colla Gegantera anirà a Manlleu (16 d’abril), Montmeló (1 de juliol) i Benicarló (15 de juliol). Al setembre, participarà en diferents actes de la Festa Major de la Llagosta, cercavila i Diada, entre d’altres. El 24 de setembre, anirà Calella.

Aquest any, la Caminada contra el càncer, que organitza la Colla Gegantera amb Gloria González, tindrà lloc el 22 d’octubre. El 12 de novembre, està prevista la Zumba Gegant. La darrera sortida de l’any serà el 19 de novembre a Sant Llorenç Savall.

Publicitat

Publicitat

Més notícies