Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A guanya contra el Castellterçol amb un gol en l’últim minut (2-1)

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense va imposar-se dissabte contra el Castellterçol, per 2 a 1, amb un gol en l’últim minut. L’equip dirigit per Jordi Pavón va guanyar meritòriament contra un equip de la part alta de la classificació amb èpica final.

Cristian Sillero va estrenar l’electrònic al minut 6 de partit. El resultat es va mantenir fins a les acaballes del duel, quan el Castellterçol, jugant de cinc, va marcar l’empat. En l’últim minut, novament Sillero, va aprofitar-se d’una ràpida acció per marcar el 2 a 1 definitiu, que va fer embogir a l’aficionat del CEM El Turó.

Aquesta és la quarta victòria de l’equip llagostenc aquesta temporada a la lliga i ocupa el novè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 14 punts i un marge de set amb el descens. Dissabte, els llagostencs visitaran la pista de l’Sport Sala Santa Perpètua, que és segon amb 24 punts.

Pel que fa al sènior B, va guanyar contra el Mataró C, per 2 a 1, i és segon, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 21 punts, a cinc del líder, el Masnou. El pròxim duel serà dissabte a la pista de l’AE Sala 5 Tiana B, que és antepenúltim amb deu punts.

El sènior C va imposar-se contra l’últim, la Vall de Tenes B, per 2 a 6. Els llagostencs ocupen el tercer lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 19 punts i dissabte rebrà el Vilamajor B, segon amb 22 punts. El duel se celebrarà al CEM El Turó a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies