Dijous, 25 abril 2024
14.9 C

El CD Viejas Glorias tanca la primera volta al setè lloc

El CD Viejas Glorias ha tancat la primera volta al setè lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 21 punts, empatat amb el sisè, l’Atlètic Colomense. El conjunt llagostenc està a quatre punts de la zona d’ascens, que ocupa al segon lloc l’Arenys de Munt, amb 25 punts, i a vuit del líder, el Vista Mar Legends.

Precisament l’últim duel del Viejas Glorias va ser dissabte, a casa, contra el primer classificat i va perdre clarament, per 1 a 4. L’únic gol llagostenc va ser obra de Cristian López, que ja ha marcat un total de 10 gols i és el màxim golejador llagostenc. Aquest és el tercer partit seguit que no guanya el Viejas Glorias, que encadena dues derrotes i un empat. “Crec que hem anat de més a menys, potser perquè ens ha perjudicat algunes lesions que hem patit. Tot i això, crec que hem defensat bé, però ens ha faltat el gol”, valora el tècnic José Ortuño, que afegeix que l’objectiu “és passar una bona estona, ser competitius i mai abaixar els braços“. Durant la primera volta, l’equip de la nostra localitat ha sumat un total de sis victòries, tres empats i quatre derrotes.

El Viejas Glorias té ara dues setmanes de descans competitiu i el calendari de la lliga preveu iniciar la segona volta el 5 de febrer al camp del Sinera United B, que ocupa el quart lloc amb 22 punts. Al partit de la primera volta els llagostencs van imposar-se, per 5 a 3.