Dissabte, 20 abril 2024
10.9 C
La Llagosta

El sènior masculí del Club Petanca La Llagosta puja a la Segona Catalana i el femení baixa a Tercera

El Club Petanca La Llagosta va viure diumenge una jornada de contrastos amb l’ascens del sènior masculí a la Segona Catalana i el descens del sènior femení a la Tercera Catalana. Els dos equips havien de capgirar els resultats negatius de l’anada de les seves respectives eliminatòries, però només els nois van poder aconseguir la fita en la tornada.

El sènior masculí va perdre l’anada de l’eliminatòria per l’ascens contra Les Borrelles, per 10 a 6, però en la tornada del passat diumenge, a casa, va ser capaç de remuntar-la, amb l’11 a 5. El global de l’eliminatòria ha estat de 17 a 15, a favor dels llagostencs, que suposa la tornada del sènior masculí a la Segona Catalana. “La temporada passada vam baixar de categoria, però vam muntar una plantilla per recuperar la divisió perduda i ho hem aconseguit, aquest era l’objectiu. No vam poder guanyar la lliga, però hem estat millors en la promoció d’ascens, ens ho hem merescut”, explica el vicepresident del club, Jona Ávila.

Pel que fa al sènior femení, lluitava per mantenir la Segona Catalana, però finalment l’ha perduda perquè el global de l’eliminatòria va ser a favor del Capri B, per 10 a 8. Al partit de l’anada, les llagostenques van perdre, a casa, per 2 a 7, però en la tornada de diumenge van guanyar per 3 a 6 i van fregar la salvació. “No ha pogut ser amb el femení i és una llàstima perquè les noies ho han lluitat fins al final. L’objectiu que ens marquem per la pròxima temporada serà intentar recuperar la divisió, tal com hem fet amb el masculí”, diu Ávila.

El sènior masculí B continuarà una temporada més a la Quarta Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies