Dijous, 25 abril 2024
14.9 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A – Castellterçol

El FS Unión Llagostense se centrarà en la lluita per la permanència de la Segona Catalana després de quedar eliminat de la Copa Catalunya aquesta setmana. El sènior A ocupa el desè lloc amb 11 punts i demà dissabte rebrà el Castellterçol, quart amb 16 punts. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 19 h.

FS Unión Llagostense B – Futsal Mataró C
El sènior masculí B és segon del grup 1 de la Tercera Catalana amb 18 punts, a set del líder, el Futsal Masnou. El pròxim partit serà diumenge contra el Futsal Mataró C, que és cinquè amb 13 punts. El duel es jugarà al CEM El Turó a les 12 h.

Vall de Tenes B – FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C és quart del grup 2 de la Tercera Catalana amb 16 punts. L’equip llagostenc jugarà el primer partit de l’any dissabte a la pista del Vall de Tenes B, que és cuer sense punts.

Futbol
Atlètic Polinyà – CE La Llagosta

El CE La Llagosta és el tercer classificat del grup 12 de la Quarta Catalana amb 24 punts i encara té un partit pendent. Els llagostencs estan a tres punts del segon, el CF Mollet UE B, i a quatre del líder, l’Atlètic Polinyà. Precisament, el rival d’aquest cap de setmana és el primer classificat, que encadena quatre triomfs.

CD Viejas Glorias – Vista Mar Legends
El Viejas Glorias ocupa el cinquè lloc del grup B de la Segona Divisió amb 21 punts, empatat amb el quart, el Sant Miquel. Líder és el Vista Mar Legends, seguit de l’Arenys de Munt, amb 25, i el Sinera United B, amb 22. Els llagostencs disputaran demà dissabte l’última jornada de la primera volta i tindran un partit exigent contra el líder, el Vista Mar Legends, que encadena tres victòries. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Handbol
Gavà B – HC Vallag
L’HC Vallag disputarà el primer partit de l’any diumenge a Gavà i serà també la primera jornada de la segona volta. Els llagostencs han arribat a l’equador de la Tercera Catalana al cinquè lloc, amb deu punts, empatats amb el quart, l’Handbol Vendrell, i el sisè, el Gavà B. El pròxim rival serà el Gavà B, que, a la primera volta, els llagostencs van guanyar 27 a 24.

Bàsquet
CanyellesSub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 intentarà aconseguir el primer triomf de la temporada al primer cap de setmana competitiu del nou any. Diumenge, disputarà el duel a la pista del Canyelles, que és vuitè amb cinc victòries. Un dia abans, demà dissabte, el CB La Llagosta 2017 jugarà els últims minuts del duel suspès a la pista de l’Alisos B, antepenúltim amb un triomf.

Petanca
Capri BSènior femení CP La Llagosta

El sènior femení va perdre l’anada a casa contra el Capri B per 2 a 7 i disputarà la tornada a domicili. L’equip llagostenc té molt complicat capgirar l’eliminatòria i evitar el descens a la Tercera Catalana.

Sènior masculí A CP La Llagosta Les Borrelles
El sènior masculí va perdre l’anada a domicili contra Les Borrelles per 10 a 6, però té el factor pista a favor seu i diumenge disputarà al matí la tornada a la Llagosta. L’objectiu de l’equip llagostenc és capgirar l’eliminatòria i, si ho fa, pujarà a la Segona Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies