Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

ERC celebra el Congrés regional dels vallesos a la Llagosta

Esquerra Republicana de Catalunya ha celebrat el Congrés regional del Vallès Oriental i del Vallès Occidental al Centre Cultural de la Llagosta. L’acte ha tingut lloc avui dijous i ha comptat amb diversos regidors dels dos vallesos, com ara els dos edils d’ERC a la Llagosta, Cristina Segura i Hèctor Arenas, i també hi havia el conseller de Territori de la Generalitat de Catalunya, Juli Fernàndez.

Durant el Congrés territorial dels Vallesos s’han debatut diferents esmenes de la ponència estatuària i política de la formació independentista. Les propostes que s’han aprovat es presentaran ara al 29è Congrés Nacional d’ERC, que se celebrarà a Lleida el 28 de gener.

D’altra banda, la secció local d’ERC a la Llagosta es va reunir ahir dimecres a la seva seu amb el senador d’Esquerra Republicana, Josep Maria Reniu. Segons informa ERC La Llagosta, la secció local va traslladar al senador determinades problemàtiques del municipi i li va demanar informació sobre diferents qüestions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies