Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El FS Parets elimina el FS Unión Llagostense A de la Copa Catalunya (4-6)

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense va quedar eliminat de la Copa Catalunya en la segona ronda després de perdre l’eliminatòria contra el FS Parets (4-6). El duel es va jugar en un únic partit ahir dimarts al Pavelló Antonio García Robledo, que va omplir la graderia.

L’equip dirigit per Jordi Pavón no ho tenia gens fàcil perquè per passar a la tercera ronda havia d’eliminar el FS Parets, que milita a la Tercera Nacional, és a dir, que juga en una divisió tres vegades superior a la dels llagostencs. Als primers compassos, el Parets va avançar-se amb tres gols gairebé consecutius. Sergio Saavedra va retallar la diferència al minut 18, però abans del descans el Parets va marcar el seu quart gol.

A la represa, el Parets va marcar l’1 a 5 i un minut després marcava Cristian Sillero, el 2 a 5. Per evitar qualsevol sorpresa, els visitants feien el 2 a 6 al minut 34. A les acaballes, ja amb el partit decidit, Álex Pérez va marcar el 3 a 6 i un jugador del Parets es va fer un gol en pròpia porteria, per posar el definitiu 4 a 6 a l’electrònic. Durant el partit va debutar Edgar Galiano, nou fitxatge i que torna a l’equip llagostenc.

El FS Unión Llagostense se centrarà ara en la lluita per la permanència de la Segona Catalana. El masculí A ocupa el desè lloc amb 11 punts i dissabte rebrà el Castellterçol, quart amb 16 punts. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 19 h.

Pel que fa al sènior B, va guanyar el passat cap de setmana el duel ajornat a la pista del Pura Brasa Racing Pineda B, per a 4 a 5, i és segon, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 18 punts, a set del líder, el Futsal Masnou. El pròxim partit serà diumenge contra el Futsal Mataró C, que és cinquè amb 13 punts. El duel es jugarà al CEM El Turó a les 12 h.

El sènior C reprendrà la lliga dissabte a la pista de la Vall de Tenes B, que és cuer sense punts. El masculí C és quart amb 16 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies