Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Antonio García finalment es queda fora de la llista definitiva d’Espanya del Mundial d’handbol

Antonio García Robledo s’ha quedat fora finalment de la llista del Mundial d’handbol amb Espanya. La federació espanyola ha fet pública la llista definitiva dels 18 jugadors que finalment han estat convocats per disputar la cita internacional i l’esportista de la nostra localitat no apareix.

El llagostenc va formar part de la primera setmana d’entrenaments de la selecció espanyola a València fins al 30 de desembre, però ja no va tornar a estar convocat per a la segona estada i, finalment, tampoc ho ha estat en la llista definitiva. Tot i això, García Robledo forma part de la prellista de 35 esportistes preseleccionats per la selecció espanyola i en cas d’alguna baixa, podria ser convocat per al Mundial. El llagostenc va reprendre dilluns els entrenaments amb el seu club, el BM Granollers.

El Mundial d’handbol tindrà lloc del 12 al 29 de gener entre Polònia i Suècia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies