Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

El CB La Llagosta 2017 celebra una trobada benèfica a favor de l’associació Lodbrok

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 va celebrar dissabte una trobada benèfica amb partits amistosos a favor de l’associació Lodbrok, de Santa Perpètua de Mogoda. L’activitat va tenir lloc al Pavelló Antonio García Robledo durant el matí i va comptar amb la participació d’equips del Bàsquet Sant Fost.

La jornada va comptar amb una gimcana de bàsquet entre els esportistes del premini del CB La Llagosta 2017 i l’associació Lodbrok. A més, el club llagostenc va disputar amistosos dels seus equips mini, cadet i infantil contra el Bàsquet Sant Fost, i el seu sub-25, ho va fer amb un combinat de persones vinculat amb el Lodbrok. “Va ser una jornada molt completa, que va servir per donar visibilitat a l’associació Lodbrok, que té un projecte esportiu d’apropar el bàsquet als infants que no poden inscriure’s en clubs federats“, explica la coordinadora de CB La Llagosta 2017, Rosa Carrillo, que comenta que finalment no es va fer cap recapte de diners.

Durant la jornada va jugar el seu primer partit el nou equip federat del Club Bàsquet La Llagosta 2017, un infantil masculí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies