Dimarts, 23 abril 2024
10.6 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A – FS Parets

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense disputarà la segona ronda de la Copa Catalunya contra el FS Parets, que milita a la Tercera Divisió estatal, és a dir, tres categories superiors a la divisió dels llagostencs. L’eliminatòria es disputarà en un únic partit i se celebrarà el pròxim dimarts al Pavelló Antonio García Robledo, a les 21.15 h.

Racing Pineda B – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B jugarà diumenge el partit ajornat contra el Racing Pineda B, a domicili. Els llagostencs ocupen el tercer lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 15 punts, i el Racing Pineda B és sisè amb 13 punts.

FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C té jornada de descans.

Futbol
CE La Llagosta – FC Palau-solità i Plegamans

El CE La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 21 punts i encara té un partit pendent contra el Lliçà de Vall. Els llagostencs estan a tres punts del segon, el Mollet B, i a set del líder, l’Atlètic Polinyà. El pròxim partit de La Llagosta serà dissabte contra el FC Palau-solità i Plegamans, que ocupa el novè lloc amb 11 punts. El duel es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h.

Juventus Freta – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és cinquè amb 21 punts, del grup B de la Segona Divisió, intentarà sumar els tres primers punts de l’any al camp del Juventus Freta, que és antepenúltim amb sis punts. L’equip llagostenc està a quatre punts del líder, l’Arenys de Munt.

Handbol
HC Vallag
L’HC Vallag té jornada de descans.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 té jornada de descans.

Torneig benèfic
El Club Bàsquet La Llagosta 2017 celebrarà dissabte una trobada benèfica de partits amistosos a favor de l’associació Lodbrok, de Santa Perpètua de Mogoda. L’activitat tindrà lloc de 9 a 14 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

Petanca
Sènior femení CP La Llagosta – Capri B

El sènior femení, que va ser setè al grup 3 de la Segona Catalana, té com a rival el Carpi B, segon al grup 3 de la Tercera Catalana. Les llagostenques lluiten per mantenir la categoria i l’anada de l’eliminatòria serà diumenge a la nostra localitat i la tornada serà a la pista del Carpi B, el 15 de gener.

Les Borrelles – Sènior masculí A CP La Llagosta
El sènior masculí, que va acabar segon del grup 5 de la Tercera Catalana, lluitarà per pujar de categoria contra Les Borrelles, que va ser cinquè del grup 3 de la Segona Catalana. L’anada es disputarà diumenge a la pista de Les Borrelles i la tornada serà el 15 de gener a la nostra localitat.

Torneig social 2023
El Club Petanca La Llagosta celebrarà dissabte un torneig social a partir de les 10 h a les Pistes Municipals de Petanca. El campionat adreçat a la massa social de l’entitat es preveu acabar al migdia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies