Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El CB La Llagosta 2017 celebrarà dissabte una trobada benèfica a favor de l’associació Lodbrok

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 celebrarà dissabte una trobada benèfica de partits amistosos a favor de l’associació Lodbrok, de Santa Perpètua de Mogoda. L’activitat tindrà lloc de 9 a 14 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

La jornada comptarà amb la participació de tots els equips del Club Bàsquet La Llagosta 2017, que jugarà contra el premini i el sènior de l’associació Lodbrok -grup de pares i mares dels infants-; i el mini, el cadet i l’infantil, de la UE Sant Fost. A més, els infants de 4 i 5 anys disputaran una gimcana de bàsquet. “L’associació Lodbrok és una entitat que permet als infants que no poden inscriure’s en un club fer bàsquet i volem col·laborar amb aquest projecte esportiu amb aquesta trobada benèfica”, comenta Rosa Carrillo, coordinadora del Club Bàsquet La Llagosta, que assenyala que l’associació Lodbrok farà diferents sortejos per recaptar diners pel seu projecte.

A més, aquesta trobada servirà també perquè jugui el seu primer partit l’infantil masculí del Club Bàsquet La Llagosta 2017, que recentment s’ha federat i el duel contra el Sant Fost suposarà el seu debut en un partit.

Durant la jornada hi haurà servei de bar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies