Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Ja es pot reservar hora per a la primera captació sanguínia de l’any

El Banc de Sang farà el 10 de gener la primera captació de l’any a la Llagosta. En aquesta ocasió, a més de la captació de sang, també hi haurà la possibilitat de donar plasma.

Les persones interessades ja poden reservar hora al web del banc de sang. L’horari de la captació sanguínia serà de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Per donar sang cal tenir entre 18 i 70 anys i pesar més 50 quilos, no cal estar en dejú. Per obtenir més informació es pot consultar el web del donant.

L’any 2022 es van aconseguir un total de 461 donacions de sang i 37 donacions de plasma. A la primera captació de l’any se’n van assolir només 58. L’objectiu del Banc de Sang és ampliar el nombre de persones donants a la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies