Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Antonio Rísquez, nou president del Club Esportiu La Llagosta

Antonio Rísquez és el nou president del Club Esportiu La Llagosta. El llagostenc, de 54 anys, arriba a la presidència del club de futbol després de la marxa de Santi Chacón, per motius personals. “La renúncia de Santi va ser notificada a la Federació Catalana de Futbol i automàticament vaig passar a ser president perquè era el vicepresident”, explica Antonio Rísquez, que va accedir a la presidència del club a finals del mes de desembre.

Chacón havia estat nomenat president del club el maig de 2021 per la marxa d’Araceli Bujalance i aleshores Rísquez va entrar a formar part de la directiva com a vicepresident. En aquests anys, el club ha consolidat el projecte de formació de futbol 7 i futbol 11 i, a més, ha creat una estructura femenina. “Volem mantenir la línia de treball que s’ha seguit en els últims anys i enfortir-la. Cal seguir creixent el nombre d’equips des d’escoleta fins a l’amateur masculí i pel que fa a l’estructura femenina cal consolidar-la”, diu Rísquez, que va ser alcalde de la nostra localitat de 2003 a 2011, i es mostra il·lusionat amb el seu nou repte: “El CE La Llagosta és una de les principals entitats esportives del municipi i aquesta junta funciona com un equip, tenim molta responsabilitat i volem continuar fent la feina amb solvència i eficiència. L’objectiu ha de seguir sent la formació de nens i nenes i que s’ho passin bé”.

La directiva segueix formada amb Mónica Oliveira, secretària; Yolanda Marruecos, tresorera; i José Muñoz, vocal. La junta treballa per incorporar una persona que pugui cobrir la vicepresidència, ara per ara vacant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies