Dimecres, 24 abril 2024
7.8 C

El CE La Llagosta guanya el partit ajornat a Sentmenat (1-3) i puja fins al tercer lloc

El Club Esportiu La Llagosta va guanyar el partit ajornat contra l’Escola de Futbol Base de Sentmenat, per 1 a 3, i va acabar el 2022 al tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana. Aquest duel correspon a la novena jornada del campionat i es va disputar el passat 23 de desembre.

L’equip llagostenc va disputar l’últim partit de l’any passat a Sentmenat amb una victòria en els últims minuts del compromís. Joel González va avançar La Llagosta al minut 11 i a la mitja hora de joc els locals feien l’empat. A les acaballes, La Llagosta va marcar dos gols més mitjançant Alberto Joyera i Mingo Romero. L’àrbitre va expulsar a tres jugadors locals: dos amb una targeta vermella i un amb una doble targeta groga.

La Llagosta puja ara fins al tercer lloc amb 21 punts i encara té un partit pendent contra el Lliçà de Vall. Els llagostencs estan a tres punts del segon, el Mollet B, i a set del líder, l’Atlètic Polinyà. El pròxim partit de La Llagosta serà dissabte contra el FC Palau-solità i Plegamans, que ocupa el novè lloc amb 11 punts. El duel es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h.