Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Antonio García Robledo cau de la llista del Mundial

Antonio García Robledo ha quedat fora de la llista de la selecció espanyola per seguir preparant el Mundial d’handbol, que tindrà lloc del 12 al 29 de gener entre Polònia i Suècia. L’esportista llagostenc va formar part d’una primera convocatòria de preparació del combinat estatal que va celebrar-se la setmana passada a València.

Aquesta setmana la selecció espanyola disputarà el Torneig Internacional d’Espanya sense Antonio García Robledo i, posteriorment, el seleccionador Jordi Ribera farà pública la llista definitiva amb els 18 jugadors que disputaran el Mundial del 2023. “Per a mi ha estat una il·lusió el fet d’estar en la preparació del Mundial i, sincerament, em feia moltíssima més poder jugar aquest Mundial. Finalment, Jordi Ribera [seleccionador] ha optat per convocar uns altres jugadors i recolzaré la selecció espanyola des de la distància”, ha explicat Antonio García Robledo, que ha arribat en un gran moment de forma a la selecció espanyola. “S’ha de respectar la decisió de l’entrenador”, ha afegit García Robledo.

Tot i quedar fora de la segona convocatòria, el llagostenc forma part de la prellista de 35 jugadors espanyols seleccionables per al Mundial. D’aquesta manera, Antonio García Robledo encara podria tenir alguna opció d’anar-hi a la cita internacional, però dependria d’alguna possible lesió dels convocats. En cas de no anar-hi, el llagostenc reprendrà els entrenaments amb el BM Granollers el dilluns, 9 de gener.

Un veterà amb la selecció espanyola

Antonio García Robledo ha estat el jugador més veterà de la primera setmana d’entrenaments del combinat estatal a València, amb 38 anys. El llagostenc ha participat en els dos grans últims esdeveniments esportius de la selecció espanyola amb una plata a l’Europeu del 2022 i un bronze als Jocs Olímpics de l’estiu del 2021. Amb la selecció espanyola, García Robledo també va guanyar l’or al Mundial del 2013, una plata a l’Europeu del 2016 i un bronze a l’Europeu del 2014.

Publicitat

Publicitat

Més notícies