Divendres, 29 març 2024
19.4 C
La Llagosta

Antonio García celebra l’Handball Day amb 125 participants

Antonio García Robledo ha celebrat la 8a edició de l’Handball Day amb 125 participants avui divendres. L’activitat estava adreçada a infants de 7 a 16 anys i incloïa una samarreta oficial del campus i un dinar.

L’Handball Day s’ha celebrat al Pavelló Antonio García Robledo, de 9.30 a 18 h, amb la presència de l’esportista professional de la nostra localitat, que ha fet diferents exercicis amb els participants i ha donat consells per millorar el joc i la tàctica individual. D’entre les activitats, hi havia una sessió d’handbol pista, d’handbol platja, activitat de lleure amb inflables i una gimcana pel municipi. “Estem molt contents que els nens i nenes ens escollin per passar un dia tan bonic prop d’unes dates tan assenyalades”, ha explicat Antonio García Robledo, molt satisfet del gran nombre de participants.

Preparació per al Mundial de 2023

Antonio García Robledo marxarà dilluns per començar la preparació amb la selecció espanyola per al Mundial de 2023. L’esportista llagostenc ha estat escollit en aquesta primera llista oficial amb Espanya per fer una estada fins al 30 de desembre a València. “Marxo amb molta il·lusió per afrontar un nou gran campionat, un Mundial. El repte és lluitar per les medalles un cop més”, ha dit.

Un cop acabi la primera fase de preparació, el 2 de gener es farà una nova convocatòria per afrontar la segona fase de preparació, que constarà de la disputa del Torneig Internacional d’Espanya del 2023. Posteriorment, el 8 de gener, la federació publicarà la llista definitiva amb els jugadors que disputaran el Mundial del 2023, que se celebrarà del 12 al 29 de gener entre Polònia i Suècia.

La selecció espanyola està al grup A del Mundial i té com a rivals Xile, Iran i Montenegro.

Publicitat

Publicitat

Més notícies