Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Se celebra el Concert de Nadal amb l’alumnat de l’Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta ha celebrat el tradicional Concert de Nadal amb el seu alumnat. El Centre Cultural ha estat l’escenari del concert nadalenc, que s’ha omplert avui dijous. Aquesta activitat està dins el programa de Nadal i Reis de l’Ajuntament de la Llagosta.

A l’escenari del Centre Cultural han pujat diferents grups de l’escola de música, distribuïts en duets, els cors Petits Oxalaires, els Oxalaires i l’Oxalà, la banda JAMyX i els conjunts de corda. Durant la sessió, s’han interpretat més d’una desena de cançons, que no totes han estat de temàtica nadalenca.

El recital, a banda de formar part del programa de Nadal, també ha servit per veure els avenços de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música després d’iniciar el nou curs al setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies