Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

La Biblioteca sortejarà tres paneres culturals entre els usuaris del servei de préstec

La Biblioteca de la Llagosta sortejarà tres paneres culturals entre els usuaris del servei de préstec fins al 9 de gener, a les 19 h. Hi ha tres paneres diferents, que cadascuna té un lot de llibres classificats per a un públic infantil, juvenil o d’adults.

Per participar, només cal fer ús del servei de préstec, omplir amb les dades personals en una butlleta i lliurar-la en una de les tres paneres, la infantil, la juvenil o la d’adults. El sorteig de les tres paneres es farà el mateix 9 de gener a les 19 h a la Biblioteca i el lliurament de les paneres serà el 10 de gener, a les 19 h, també a la Biblioteca.

La Biblioteca està ubicada en la primera planta de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies