Dijous, 16 maig 2024
18.2 C
La Llagosta

El sènior femení del Club Petanca La Llagosta s’assegura la promoció de permanència

El sènior femení del Club Petanca La Llagosta ha evitat el descens directe en l’última jornada i disputarà la promoció de permanència. L’equip llagostenc va guanyar l’últim partit de la fase regular a la pista del Can Jofresa, per 4 a 5. D’aquesta manera s’assegura el penúltim lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb 15 punts. La promoció es preveu disputar la primera quinzena de gener del 2023 en una eliminatòria d’anada i tornada.

Pel que fa al sènior masculí A, a la Tercera Catalana, va guanyar contra el Granollers, per 7 a 9, i acaba la fase regular del grup 5 amb 31 punts. L’absolut A masculí també disputarà una promoció, però ho farà d’ascens la primera quinzena de gener del 2023.

El sènior B, a la Quarta Catalana, va perdre l’últim partit contra el Montmeló B, per 7 a 9, i ha acabat al penúltim lloc del grup 15.

Convocatòria d’eleccions

El Club Petanca La Llagosta ha convocat eleccions a la presidència del club, que tindran lloc el 20 de gener en cas d’haver-hi més d’un candidat. Des d’aquest dimarts, s’ha obert el període de presentació de candidatures.

Publicitat

Publicitat

Més notícies