Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo guanya cinc medalles al Campionat de Catalunya infantil de kyus

L’AE Karate-Judo La Llagosta ha guanyat cinc medalles al Campionat de Catalunya de kyus, de karate, en categoria infantil. El torneig català va tenir lloc el cap de setmana a Montcada i Reixac i el club de la nostra localitat va participar amb una delegació de deu esportistes.

En total, la secció de karate va guanyar quatre medalles de bronze i una de plata. En la modalitat de kata, van penjar-se una medalla de bronze María López i Guillem Milagros; i en kumite, va guanyar la plata Héctor Marín i el bronze, Mario Vega i Alan Herreros. “Estic molt content pel treball fet de tots els esportistes, no només per les medalles aconseguides, també perquè veig que s’ho passen bé fent karate”, explica el responsable de la secció, Àlex Mendoza.

La secció de karate de l’AE Karate-Judo La Llagosta suma una cinquantena d’esportistes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies