Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La Murga lliura 2.769 euros a l’Hospital Vall d’Hebron

La Murga ha lliurat aquest matí a l’Hospital Vall d’Hebron els 2.769,77 euros que ha recaptat aquest any en diferents accions solidàries a la Llagosta per a la investigació de la cavernomatosis quística. L’acte ha tingut lloc a l’Edifici Administratiu de l’Ajuntament de la Llagosta amb la presència de representants de la Murga; del cap del Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Vall d’Hebron, Fuat Arikan Abelló, i dels regidors Mariano García i Fran Ruiz.

La Murga va recollir els diners durant la celebració de la Cercavila canalla i durant dos actes de la Festa Major, la paella popular i la Murga Tapa. “La gent es pensa que tenim totes les facilitats per investigar, però no és així, qualsevol aportació ens ajuda”, ha dit Fuat Arikan, que ha agraït l’aportació de la Murga. “Per a investigació i docència, no hi ha partides pressupostàries, hem de buscar beques i ajuts”, ha explicat el cap del Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Vall d’Hebron. “En els darrers anys, només hi ha hagut fons per investigar sobre la Covid; el 2019 teníem 16 persones per a investigació al nostre departament i ara només n’hi ha quatre”, ha detallat Fuat Arikan.

Mariano García ha destacat la feina de la Murga, de la qual ha remarcat “el seu esperit de solidaritat”. García també ha agraït a la població les seves aportacions. Fran Ruiz ha dit que “la Llagosta és un poble molt solidari”.

Publicitat

Publicitat