Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Hugo Ramírez, campió del Màster Català benjamí de pàdel

Hugo Ramírez, del Pàdel Club La Llagosta, ha guanyat el Màster Català 2022, de la categoria benjamí. El llagostenc va participar el cap de setmana al campionat català a les instal·lacions del Pàdel Indoor DiR Sant Cugat.

Ramírez va fer parella amb Gerard Rivas i van imposar-se en la final contra la parella formada per Eric Llanes i Bruno Gadea, per 6 a 3 i 7 a 5. Anteriorment, havien guanyat en quarts de final contra Marc Rodríguez i Erik Caballero (2-6, 6-2 i 4-6) i en semifinals a Alonso Saldaña i Set Garcia (6-2 i 6-4).

L’esportista llagostenc ja va guanyar a l’octubre el Campionat de Catalunya benjamí de pàdel, però en aquella ocasió ho va fer amb un altre company del Pàdel Club La Llagosta, l’Adam Salhi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies