Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet inaugura l’ampliació del Servei d’Urgències

L’Hospital de Mollet va inaugurar divendres l’ampliació del Servei d’Urgències durant la visita del conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells. Les noves instal·lacions es van posar en funcionament el mes de desembre i permet augmentar les urgències de 1.000 metres quadrats a 1.500, és a dir, que l’espai s’incrementa un 50% i els punts d’atenció un 30%.

Les obres, iniciades el mes de març de 2022, han permès guanyar espais i incrementar confort per a usuaris i professionals. Aquest projecte dona resposta a l’augment de la població de referència -entre elles el municipi de la Llagosta- i a l’increment de demandes especialitzades d’atenció urgent, a la vegada que permet reordenar els circuits assistencials, aporta més intimitat i seguretat pels pacients i facilita les tasques dels professionals.

L’espai d’urgència ampliat permet incrementar 11 punts d’atenció més, que això permet sectoritzar els diferents processos i establir una atenció especialitzada per a pacients fràgils, pediàtrics, de traumatologia i de cirurgia. Així doncs, la nova estructuració preveu boxes per a les urgències de menys gravetat, pediatria, traumatologia, cirurgia, pacients fràgils, pacients agitats i pacients crítics. També incorpora una sala de Diagnòstic per la Imatge dins el mateix servei.

Per minimitzar l’afectació d’Urgències, l’obra s’ha realitzat en tres fases: nou accés d’ambulàncies, ampliació i reforma interior. El projecte ha estat dut a terme per l’UTE Geinstal – Bosch Pascual. El pressupost total de l’obra i l’equipament és de 2,3 milions d’euros. Els treballs els ha realitzat la Fundació Sanitària Mollet amb el finançament del Servei Català de la Salut.

Publicitat

Publicitat

Més notícies