Dimecres, 24 abril 2024
13.3 C
La Llagosta

El Pessebre Vivent de la Llagosta arriba aquest any a la seva 38a edició

Com cada cap de setmana abans de Nadal, arriba el Pessebre Vivent de la nostra localitat. L’escenificació arriba a la seva 38a edició i es farà diumenge novament al Parc Popular. El Pessebre és una de les cites clàssiques de les festes nadalenques a la nostra població.

Prop d’una quarantena de persones voluntàries formaran part de l’esdeveniment que començarà a les 18 h. A més de Josep, Maria, el nen Jesús o els Reis, podrem veure pastors, llenyataires, pescadors, fusters… A més, els més petits podran veure als Reis Mags d’Orient i entregar-los la seva carta en mà.

Altres activitats nadalenques

El mateix diumenge, la Murga oferirà la tradicional Botifarrada Popular. L’acte tindrà lloc també al Parc Popular i començarà a les 17.30 h.

Durant tot el cap de setmana, la Casa de Andalucía organitza un taller de pestinyos. Dissabte, de 9 a 19 h, i diumenge, de 9 a 13.30 h, instal·laran una parada a la plaça d’Antoni Baqué on es podran tastar productes andalusos típics nadalencs.

Per dissabte hi ha dues activitats més, una paradeta solidària i una activitat infantil. La paradeta solidària anirà a càrrec d’Animalets i estarà d’11 a 19 h al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Les persones que passin podran fer-se una foto amb el Pare Noel per un donatiu de tres euros, que serviran per mantenir als gats del refugi d’Animalets.

L’activitat infantil es desenvoluparà a la Biblioteca i consistirà en una sessió de Contes i música en família. En aquesta ocasió s’explicarà el conte El petit avet, a més hi haurà un taller sorpresa per als infants que hi participin. L’activitat anirà a càrrec d’Un conte al sac i està adreçada a infants de tres a set anys. Per assistir-hi es recomana fer inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies