Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Tercera campanya de Nadal per promoure el comerç local

Per tercer any seguit, l’Ajuntament de la Llagosta impulsa una campanya amb el lema Al Nadal, tot ho tens aquí! per promoure les compres de Nadal als comerços de la nostra localitat. Cada família ha rebut al seu domicili un sobre amb un val de descompte de 10 euros que es podrà fer servir per a compres per un import superior als 30 euros en qualsevol de les botigues que s’adhereixin a la campanya. Només quedaran fora els estancs i els establiments de venda de loteries. L’Ajuntament destina 55.000 euros a la campanya.

Si algú no ha rebut a casa el val, es pot adreçar amb el seu DNI als següents punts: Can Pelegrí (carrer de Jaume I), Edifici administratiu (passeig del Pintor Sert) o Oficina d’Atenció a la Ciutadania (plaça d’Antoni Baqué).

Els vals es podran fer servir des d’avui, dia 15 de desembre, fins al 8 de gener. En el dors del descompte, es poden consultar totes les condicions per a la seva utilització. Tots els comerços adherits a la campanya tindran a la porta un cartell identificatiu. En aquest enllaç es poden consultar els comerços que es vagin sumant a aquesta iniciativa: https://campanyanadal.llagosta.cat/

La campanya de promoció del comerç local de l’any passat es va saldar amb 2.560 vals de descompte utilitzats per la ciutadania. Gràcies a aquesta iniciativa es van mobilitzar als establiments comercials de la Llagosta un mínim de 76.800 euros. En total, 75 botigues es van sumar a la campanya. La majoria de vals (46%), es van utilitzar al comerç quotidià no alimentació, especialment drogueries i perfumeries; i en moda i complements (botigues de calçat i roba), un 33%.

Publicitat

Publicitat

Més notícies