Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Fins dimarts es poden fer les inscripcions als nous cursos de català

Avui comencen les inscripcions als cursos de català del segon trimestre, que començaran el 9 de gener. Avui i demà, és el torn de les inscripcions de l’alumnat que ha fet algun curs durant els darrers dotze mesos. El 19 i el 20 de desembre, les inscripcions estan obertes a tothom.

A la Llagosta, l’Oficina de Català ofereix dos cursos presencials, un curs bàsic 2 i un bàsic 3. El 2 està orientat a persones que ja han cursat un bàsic 1 o bé a persones que ja parlen una mica el català. El bàsic 3 permet obtenir del certificat oficial de nivell bàsic de català (A2). Els dos cursos comencen el 9 de gener i acaben el 20 de març. Les classes dels dos cursos es faran el dilluns i el dimecres, de 18.30 a 20.30 h. Són cursos gratuïts i tenen una durada de 45 hores cada un.

La resta de cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística, des de l’A1 fins al C1, es poden consultar al seu web, on també hi ha la possibilitat de fer la inscripció.

L’Oficina de Català de la Llagosta realitza de forma presencial aquest tràmit. Les persones interessades han de demanar cita prèvia trucant telèfon 634 25 47 61 o per whatsapp al mateix número. L’horari és de dilluns a divendres al matí, de 10 a 13 h, i les tardes de dilluns a dijous, de 16 a 19 h.

L’Oficina de Català atén al públic al matí a l’edifici municipal administratiu, al passeig del Pintor Sert, 2-4, i les tardes a Can Pelegrí, carrer de Jaume I, 7.

Publicitat

Publicitat

Més notícies