Divendres, 26 abril 2024
15.6 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull una exposició amb un centenar de personatges de Playmobil sobre l’Oest

El vestíbul del Centre Cultural va acollir una exposició temàtica sobre l’Oest amb peces de Playmobil. L’activitat es va celebrar el cap de setmana i va comptar amb més d’un centenar de personatges d’aquesta joguina de clics.

L’exposició estava muntada sobre una gran maqueta, que tenia diferents àrees amb un fort militar, un poblat indi, un poble, una estació de tren i un riu. Els encarregats del disseny i del muntatge va ser la família Ortiz, amb Francisco, Fran i Eric, que van comptar amb la col·laboració de la família Boza, amb Jordi, Jan i Marc. “Col·leccionem peces de Playmobil des dels anys Vuitanta. El meu pare ho feia i ara el meu fill també ho fa. Aquest any hem decidit fer l’exposició sobre l’Oest, però tenim d’altres temàtiques, com ara de l’època Victoriana, l’edat mitjana o les ciutats modernes”, explica Fran Ortiz, que assenyala que “el Playmobil és una joguina que aporta història i cultura”.

Durant l’exposició, prop de 150 persones van participar en el repte de trobar un Pare Noel, que estava amagat amb els indis. Els organitzadors van acabar satisfets de la primera edició de l’exposició de Playmobil i ja pensen fer una segona edició el 2023 amb una altra temàtica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies