Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Un Mercat de Nadal i una matinal flamenca, propostes nadalenques del cap de setmana

Dues són les activitats nadalenques que es realitzaran aquest cap de setmana a la nostra localitat. Dissabte tindrà lloc el Mercat de Nadal i diumenge una matinal flamenca.

L’Associació Resistència Literària de la Llagosta organitza aquest dissabte Market Nadal, de 10 a 18 h a la plaça d’Antoni Baqué. Durant tota la jornada hi haurà productes típics nadalencs. A més un grup d’escriptors i escriptores de la nostra localitat també hi seran pressents amb les seves obres.

En aquest esdeveniment estaran Andrés Hernández, José Ramón Vera, Mayte Bonilla, Eva Villanueva, Cris Pino, Gabino Serrano, Manuel Gris, Beatriz Fernández i Óscar G. Beteta. L’acte també comptarà amb la il·lustradora i dissenyadora Lalópez i l’artesania en sabons de Jabón a la carta. Al Market Nadal també participarà l’Associació Juvenil contra l’LGTBIfòbia de la Llagosta.

Resistència Literària sortejarà una panera nadalenca. Les paperetes tindran un donatiu d’un euro, també se’n donaran amb cada compra que es faci.

Per diumenge hi ha prevista una matinal flamenca al Centre Cultural organitzada per la Casa de Andalucía de la Llagosta. L’acte començarà a les 11.30 h i l’entrada és gratuïta.

A la matinal actuaran els quadres de ball de l’entitat: Meritxell, Cristina i Azahar flamenco. La cantant Rocío Ramírez farà un repertori de coples i temes andalusos. L’acte es completarà amb el ball de l’Escola Silvia L’Hospitalet / Cornellà i el grup flamenc Son de Alma.

Publicitat

Publicitat

Més notícies