Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

La programació del Centre Cultural acull l’obra familiar La motxilla de l’Ada

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà aquest dissabte l’obra familiar La motxilla de l’Ada, a càrrec de la companyia Teatre al detall. L’espectacle es podrà veure a partir de les 18.30 h. El preu de l’entrada anticipada és de 3,5 euros i es poden adquirir a la plataforma Entràpolis. El preu a taquilla és de 4,5 euros.

La motxilla de l’Ada ha estat Premi de la Crítica 2021 al Millor espectacle per a públic familiar. Una obra que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de “nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble…” potser ha de canviar definitivament.

La motxilla de l’Ada explica la història d’un pare i una mare que van a fer una xerrada sobre la història de la seva filla Ada. Una xerrada més de les moltes que han fet…

Però avui és diferent, avui han decidit que aquesta serà la darrera vegada que ho explicaran, perquè ja no els cal explicar-ho més, ja no necessiten explicar-se més.

Aquest espectacle és la història d’una motxilla: la motxilla de l’Adam. És la història de l’Ada que va anar de colònies i va decidir desfer-se de la motxilla i de la m del seu nom per poder ser ella mateixa. La història d’uns pares que han perdut la m de manies.

Publicitat

Publicitat

Més notícies