Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

S’obren les inscripcions del Campus Esportiu de Nadal del CEM El Turó

L’Ajuntament i el CEM El Turó han obert el període d’inscripcions del Campus Esportiu de Nadal, que se celebrarà durant dues setmanes. La primera tindrà lloc del 27 al 30 de desembre del 2022 i la segona, del 3 al 7 de gener del 2023.

El campus se celebrarà a les instal·lacions del CEM El Turó i es faran activitats a la pista poliesportiva, la piscina interior o la sala d’activitats. L’objectiu és oferir activitats esportives, diversos jocs i exercicis de psicomotricitat. A més, hi ha la previsió de fer alguna sortida per conèixer l’entorn natural. Totes les activitats estaran dirigides per un equip tècnic expert, que vetllarà per la seguretat, el bon comportament i l’esportivitat.

L’edat mínima dels infants que es poden inscriure és de P3. La inscripció d’un infant per una setmana és de 57,37 euros i pels abonats, de 51,67 euros. Per a dues setmanes, 109 euros, i pels abonats, 98 euros. Hi ha descomptes per la inscripció de germans o germanes. L’horari del campus és de 9 a 13 h, però hi ha l’opció del servei d’acollida de 8 a 9 h, i de 13 a 14 h. Les inscripcions, obertes fins al 21 de desembre, s’han de formular mitjançant la pàgina web del CEM El Turó.

Per qualsevol dubte, es pot trucar a la recepció del CEM El Turó al número de telèfon 93.545.15.50.

Publicitat

Publicitat

Més notícies