Dijous, 16 maig 2024
19.1 C
La Llagosta

El sènior masculí A del Club Petanca es complica les opcions per guanyar la lliga

El sènior masculí A del Club Petanca La Llagosta va perdre la transcendental jornada a la pista del Sant Sadurní de Montornès, per 9 a 7. Quan falten dues jornades per acabar el campionat, La Llagosta és segon amb 27 punts i té a quatre el líder, els montornesencs.

La Llagosta té molt complicat celebrar el campionat de lliga de la Tercera Catalana, del grup 5, perquè necessita guanyar els dos últims partits i que no ho faci el Montornès. La penúltima jornada tindrà lloc aquest cap de setmana i La Llagosta rebrà el Cerdanyola B, quart amb 19 punts, mentre que el Sant Sadurní visitarà el Granollers, penúltim amb nou punts. “Tenim poques opcions per guanyar la lliga, tot i quedar encara dues jornades. L’equip ja està mentalitzat que jugarem la promoció d’ascens”, explica el vicepresident, Joan Ávila.

Pel que fa al sènior masculí B va guanyar contra el Can Cuyàs, per 11 a 5, i és antepenúltim, del grup 15 de la Quarta Catalana, amb 14 punts. El pròxim rival serà diumenge el Perpetuenc, penúltim amb 12 punts.

El sènior femení va perdre a la pista del segon, l’Olesa, per 7 a 2. Les llagostenques són penúltimes amb 12 punts i diumenge rebran el líder, el Santa Rosa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies