Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Torna la Zambomba Solidària, que arriba a la seva vuitena edició

Diumenge se celebrarà a la Llagosta la 8a Zambomba Solidària. A la nostra localitat es faran dues actuacions, a les 12 h i a les 18 h. Per a la sessió de la tarda les entrades ja estan exhaurides. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cultural. El donatiu de l’entrada és de vuit euros.

La Zambomba està organitzada per l’entitat llagostenca La Flamenca Unió Musical, i l’Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat. La recaptació es destinarà, com en les anteriors edicions a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. La darrera edició, celebrada l’any passat en van recaptar 24. 890 euros. Els organitzadors confien a superar aquesta quantitat, ja que han ampliat els llocs on actuaran i les empreses que col·laboren amb el projecte.

El director de La Flamenca Unió Musical, Paco Garfia, ha explicat que “la posada en escena serà diferent,.Com cada any intentem canviar, que la gent pugui veure coses noves. Intentarem sorprendre tant en la decoració de l’escenari com en el repertori. Incorporem una actuació a càrrec de nens i nenes, amb u cor d’uns quinze que tenen una part important a la Zamboba aquest any”.

L’acte solidari es porta a terme aquest any en set localitats. A més de la Llagosta, la Zambomba ja ha visitat Vilanova i la Geltrú i es representarà a Salou (6 de desembre), el barri barceloní de Sant Martí (8 de desembre), Sant Boi de Llobregat (10 de desembre), Terrassa (11 de desembre) i l’Hospitalet de Llobregat (17 de desembre). Garfia, ha comentat que la Zambomba “torna amb una ambició més gran, obrim alternatives a l’hora de poder anar a més llocs. Com a novetat anem a Terrassa i a Vilanova i la Geltrú, on vam actuar davant 380 persones”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies