Dilluns, 02 octubre 2023
26.1 C
La Llagosta

Oberta la mostra del Concurs estatal de fotografia del Foto-Club la Llagosta

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà durant tot aquest mes de desembre l’exposició del 20è Concurs estatal de fotografia organitzat pel Foto-Club la Llagosta, amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, i els dies que hi hagi activitat a l’equipament.

Entre les imatges exposades es troben les fotos guanyadores del certamen, tant del tema lliure com del tema la Llagosta. El primer premi a la categoria lliure va ser per a Potenciano Ahijado, amb la fotografia Sombrero Blanco. Els altres guardons van ser per Iván José Guerrero, amb Quintas do norte; Antonio Soriano, per la fotografia A orillas del Tajo; Carles Alasraki, per Boxa; i Xavier Xaubet, amb la imatge Bufada de foc.

En la categoria la Llagosta, el guanyador va ser Antonio Boixadós, ho va fer amb la fotografia Plaça de l’església; Eva Redondo, que va presentar l’obra Equilibreu; Carles Alasraki, amb El carrerò; David Puente, amb Heroes; i Toni Barbany, amb la fotografia Lllagosta.

Al Concurs Estatal de Fotografia, que no se celebrava des del 2019, s’han presentat un total de 270 fotografies, de 77 autors i autores. D’aquestes, 224 imatges es van presentar en la categoria lliure i 46, en la Llagosta. Al Centre Cultural es pot veure una selecció de les fotografies presentades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies