Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A – UFS Mollet

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense disputarà un doble enfrontament amb la Unió FS Mollet en tan sols cinc dies. Dissabte jugarà el partit de lliga del grup 1 de la Segona Catalana al Pavelló Antonio García Robledo, a les 17.45 h; i el pròxim dimecres, la primera ronda de la Copa Catalunya -es disputa en un únic partit- al CEM El Turó, a les 21 h. En lliga, el FSU Llagostense ocupa la vuitena posició amb deu punts i la Unió Futbol Sala Mollet és sisè amb 12. L’equip de la nostra localitat va guanyar ahir dijous el partit ajornat contra l’Arenys de Mar, per 2 a 3, i encadena la millor ratxa de la temporada amb dues victòries seguides.

Òrrius – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense és segon classificat del grup 1 de la Tercera Catalana amb 15 punts. El seu proper rival serà l’Òrrius, que és tercer amb 13 punts.

AE Montornès – FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense és segon, del grup 2 de la Tercera Catalana, empatat amb el líder, el Llinars. Dissabte, jugaran contra el Montornès, que és el sisè classificat.

Futbol
CE La Llagosta – Lliçà de Vall

El CE La Llagosta, amb un partit pendent, ocupa el cinquè lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 15 punts i empata amb el sisè, l’EFB Ripollet B. L’equip de la nostra localitat rebrà dissabte el Lliçà de Vall, que és quart amb 17 punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias té jornada de descans.

Handbol
HC Vallag

L’HC Vallag té jornada de descans.

Bàsquet
CB Alisos B – Sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 és cuer de la Territorial B i diumenge buscarà la primera victòria de la temporada a la pista del CB Alisos B, que és antepenúltim amb una victòria. Els llagostencs encadenen set derrotes.

Petanca
Olesa – Sènior femení CP La Llagosta

El sènior femení del Club Petanca és penúltim, del grup 3 de la Segona Catalana, amb 12 punts i empata amb l’últim, el Benavent. El pròxim partit serà dissabte a la pista de l’Olesa, segon amb 18 punts.

Sant Sadurní – Sènior masculí A CP La Llagosta
El sènior masculí A del Club Petanca és segon, del grup 5 de la Tercera Catalana, amb 27 punts i té a un punt el líder, el Sant Sadurní de Montornès. El pròxim duel serà diumenge, precisament, a la pista del líder amb el primer lloc en joc.

Sènior masculí B CP La Llagosta – Can Cuyàs
El sènior masculí B, al grup 15 de la Quarta Catalana, és penúltim amb 11 punts. La pròxima partida serà diumenge, a les pistes municipals, contra el Can Cuyàs, cinquè amb 16 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies