Dilluns, 02 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

El sènior masculí A del Club Petanca cedeix el primer lloc per la derrota a Can Borrell (11-5)

El sènior masculí A del Club Petanca La Llagosta va punxar en la seva visita a Can Borrell i va perdre, per 11 a 5. Els llagostencs cedeixen el colideratge, del grup 5 de la Tercera Catalana, en favor del Sant Sadurní, que va empatar contra el Cardedeu i és líder en solitari amb 28 punts. La derrota deixa el sènior masculí al segon lloc amb 27 punts. El pròxim duel serà diumenge, precisament, a la pista del líder.

Pel que fa al sènior masculí B, va guanyar contra l’Altaveu B, per 9 a 7, i es manté penúltim, del grup 15 de la Quarta Catalana, amb 11 punts. La pròxima partida serà diumenge, a les pistes municipals, contra el Can Cuyàs, cinquè amb 16 punts.

El sènior femení va perdre a la pista del Santa Coloma B, per 7 a 2, i és penúltim, del grup 3 de la Segona Catalana, amb 12 punts, empatat amb l’últim, el Benavent. El pròxim partit serà a la pista de l’Olesa, segon amb 18 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies