Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

Antonio García Robledo, a la prellista d’Espanya per al Mundial del 2023

Antonio García Robledo ha entrat a la prellista d’Espanya per al Mundial del 2023, que se celebrarà a Polònia i Suècia del 12 al 29 de gener. L’esportista llagostenc forma part de la primera llista de 35 jugadors escollits pel seleccionador espanyol, Jordi Ribera, que posteriorment es reduirà el nombre d’esportistes amb la llista definitiva.

El llagostenc està tenint un paper destacar al seu equip, el BM Granollers, que lluita pel segon lloc de la lliga Asobal, per passar a la fase final de la Lliga Europea -segona màxima competició continental- i el pròxim 17 i 18 de desembre jugarà la fase final de la Supercopa Ibèrica. A banda de la dinàmica positiva amb el seu equip, el llagostenc ha participat en els dos grans últims esdeveniments esportius de la selecció espanyola amb una plata a l’Europeu del 2022 i un bronze als Jocs Olímpics de l’estiu del 2021.

Amb la selecció espanyola, Antonio García Robledo també va guanyar l’or al Mundial del 2013, una plata a l’Europeu del 2016 i un bronze a l’Europeu del 2014.

Publicitat

Publicitat

Més notícies