Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

Segona victòria per al sènior A del FS Unión Llagostense

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va aconseguir el cap de setmana passat la segona victòria de la temporada. El conjunt de la nostra localitat va guanyar a la pista del Premià de Mar per 3 a 5. Al descans, el resultat era d’1 a 3. Álex Pérez va fer dos gols i Patxi, Alonso i Saavedra, un cadascun.

El FS Unión Llagostense ocupa l’onzena posició amb set punts al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana. Dissabte, rebrà la visita de la Unió Futbol Sala Mollet, que és sisè amb 12 punts.

D’altra banda, el sènior B va guanyar la jornada passada l’Arenys de Munt B per 7 a 2 amb tres gols de Carlos Rodríguez, dos d’Óscar Cubero, un d’Heredia i un altre de Navajas. L’equip que entrena Dani Muñido és el segon classificat del grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 15 punts. El seu proper rival serà l’Òrrius, que és tercer amb 13 punts.

El sènior C va derrotar dissabte el Quatre Camins per 3 a 1. Van marcar Dani Muñido, Johathan i Sergio Cruz. Els llagostencs són segons, empatats amb el líder, el Llinars. Ara, jugaran contra el Montornès, que és el sisè classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies