Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias encadena el tercer partit sense guanyar

El CD Viejas Glorias va perdre dissabte a casa contra l’Atlètic Colomense, per 1 a 4. L’equip de la nostra localitat encadena tres partits sense guanyar amb un empat i dues derrotes, que l’ha fet baixar del primer lloc al sisè.

El Viejas Glorias no es va trobar còmode en cap moment durant el partit. Poc abans del descans, l’Atlètic Colomense va marcar el 0 a 2 i a la represa va fer el 0 a 3. Cristian López va escurçar diferències amb un gol de penal i semblava que el Viejas Glorias podria capgirar l’electrònic quan van expulsar al tram final un davanter dels visitants, per doble targeta groga. L’equip llagostenc es va bolcar a l’atac i l’Atlètic Colomense ho va aprofitar per sentenciar el duel amb un quart gol.

El Viejas Glorias ocupa el sisè lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 16 punts, i empata amb altres dos equips pel quart lloc, amb Vista Mar Legends i Sant Miquel. Pel primer lloc hi ha un triple empat, amb 17 punts, entre Sinera United B, Arenys de Munt i Sant Cebrià, primer, segon i tercer respectivament.

Aquesta setmana el Viejas Glorias descansa i el pròxim partit serà el 10 de desembre al camp del Palautordera, que és cuer amb quatre punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies