Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament entrega una placa a Protecció Civil en reconeixement per la Creu de Sant Jordi

L’Ajuntament de la Llagosta ha fet un acte d’entrega d’una placa a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta per la seva tasca altruista i el seu reconeixement amb la distinció de la Creu de Sant Jordi. L’acte s’ha celebrat avui dilluns a la Sala de Plens de l’edifici de l’Ajuntament i ha comptat amb l’alcalde Óscar Sierra; el regidor de Seguretat Ciutadana, Mariano García; el president de Protecció Civil de la Llagosta, Manuel Muñoz, i altres membres de l’Associació de Voluntaris local.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya, de la qual forma part l’associació local de la Llagosta, va ser distingida per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi el 2021. L’Ajuntament de la nostra localitat ha volgut retre-li homenatge a l’associació local amb una placa “per l’esforç, el treball, la solidaritat, el voluntariat i les ganes de tenir la millor la Llagosta possible”, ha dit l’alcalde, que ha recordat que el pròxim any Protecció Civil de la Llagosta celebrarà 40 anys.

Pel que fa als membres de Protecció Civil de la nostra localitat, s’han mostrat satisfets per aquest nou reconeixement, de l’Ajuntament. “És molt important i gratificant, sobretot pels voluntaris, rebre aquest reconeixement perquè es veuen recolzats per l’Ajuntament per la tasca que fem per la ciutadania”, ha explicat el president local Manuel Muñoz, que ha admès que des de Protecció Civil ja s’està preparant un programa d’activitats per commemorar els 40 anys el 2023.

La Generalitat de Catalunya va reconèixer el 2021 a la Protecció Civil de Catalunya per la tasca de servei a la societat en situacions de risc i d’emergència, de les quals la pandèmia n’ha estat recentment una mostra significativa. A l’hora, va destacar la tasca altruista de servei a la ciutadania que exerceix el col·lectiu de voluntaris de protecció civil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies