Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

Berenar saludable per a les famílies i els infants amb el projecte ÓRBITA4kids a les escoles

La Gasol Foundation ha organitzat un berenar saludable per a les famílies i els infants. L’activitat va tenir lloc el passat divendres a les escoles de Les Planes i el Joan Maragall i forma part del programa comunitari ÓRBITA4kidS. L’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, la Fundació Institut Universitari per a la recerca a l’Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina i la Gasol Foundation coordinen aquesta iniciativa amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta.

La jornada va començar amb una explicació de l’activitat i, posteriorment, es va proposar un berenar saludable, que ha de tenir peces de fruita i fruits secs, a més de sucs de fruita i aigua. Després, es van fer jocs esportius i exercicis físics saludables.

La Llagosta és el primer municipi on es posa en marxa el programa ÓRBITA4kids. L’objectiu és fomentar estils de vida saludable per lluitar contra l’obesitat infantil. Entre les accions que es duran a terme dins del projecte, a partir del gener totes les escoles implementaran per a aquest curs el programa SISME de promoció d’hàbits de vida saludable a través de l’assignatura d’Educació Física i les tutories. A més, s’està desenvolupant un pla de capacitació integral adreçat als professionals de la salut del CAP La Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies