Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
Premià de Mar – FS Unión Llagostense A

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense, amb un partit pendent, ocupa l’antepenúltim lloc amb quatre punts, del grup 1 de la Tercera Catalana. Els llagostencs encadenen dues derrotes i tenen una dinàmica negativa de tres derrotes, un empat i una victòria en cinc partits. El pròxim partit serà dissabte a la pista del Premià de Mar, que és vuitè amb set punts.

FS Unión Llagostense B – Arenys de Munt B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense ocupa el tercer lloc amb 12 punts, del grup 1 de la Tercera Catalana. Diumenge, rebrà l’Arenys de Munt B, novè amb sis punts, al Pavelló Antonio García Robledo, a les 12 h.

FS Unión Llagostense C – Quatre Camins
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense no va tenir jornada el cap de setmana passat perquè el seu rival s’havia retirat, el Sant Celoni. L’equip llagostenc, que és tercer del grup 2 de la Tercera Catalana amb 13 punts, rebrà dissabte el Quatre Camins al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19 h.

Futbol
EFB Sentmenat – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el quart lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 15 punts, empatat amb el tercer, el CF Mollet UE B. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp de l’Escola de Futbol Base Sentmenat, que és vuitè amb vuit punts.

CD Viejas Glorias – Atlètic Colomense
El Viejas Glorias és segon, del grup B de la Segona Divisió, amb 17 punts, a un del líder, el Sant Cebrià. Els llagostencs rebran dissabte l’Atlètic Colomense, que és setè amb 11 punts, a les 17 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Handbol
HC Vallag

L’HC Vallag té jornada de descans.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – CB Turó

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 intentarà sumar el primer triomf de la temporada a la setena jornada del campionat. Els llagostencs rebran el CB Turó, que tampoc ha pogut guanyar cap partit aquesta campanya. El duel es disputarà al CEM El Turó dissabte a les 19 h.

Petanca
Santa Coloma B
– Sènior femení CP La Llagosta
El sènior femení del Club Petanca és antepenúltim, del grup 3 de la Segona Catalana, amb 12 punts i empata amb els dos últims, el Carpi i el Benavent. El cap de setmana visitarà la pista del Santa Coloma B, que és cinquè amb 15 punts.

Can Borrell – Sènior masculí A CP La Llagosta
Sènior masculí A del Club Petanca és líder, del grup 5 de la Tercera Catalana, amb 27 punts i empata amb el segon, el Sant Sadurní. Els llagostencs visiten el cap de setmana la pista del Can Borrell, que és quart amb 13 punts.

Sènior masculí B CP La Llagosta – Altaveu B
El sènior masculí B, al grup 15 de la Quarta Catalana, és penúltim amb vuit punts i diumenge rebrà l’Altaveu B, que és tercer amb 17 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies